Приказани сви од укупно 9 резултата

Прибор за умивање

47.000,00 рсд~$470,00
Прибор за умивање Позлата Софрино Димензија бокала  30 x 20  центиметара Димензија тацне 33 x 5  центиметара  

Дрвена тацна за агнец – већа

1.200,00 рсд~$12,00
Дрвена тацна за агнец - већа Пречник тацне 22 центиметара

Дрвена тацна за агнец – средња

1.100,00 рсд~$11,00
Дрвена тацна за агнец - средња Пречник тацне 18 центиметара

Дрвена тацна за агнец – мања

1.000,00 рсд~$10,00
Дрвена тацна за агнец - мања Пречник тацне 15 центиметара