Приказ 13–24 од 99 резултата

Кандило висеће

14.000,00 рсд~$140,00
Кандило висеће - позлата Дужина са ланцем 65 центиметара Софрино Пречник чаше 8 центиметара Са металним држачем за фитиљ и фитиљем

Кандило висеће

1.900,00 рсд~$19,00
Кандило висеће Дужина са ланцем 67 центиметара Софрино Пречник чаше 8 центиметара Са металним држачем за фитиљ и фитиљем

Кандило висеће

17.000,00 рсд~$170,00
Кандило висеће  - позлата Дужина са ланцем 85 центиметара Софрино Пречник чаше 10 центиметара Са металним држачем за фитиљ и фитиљем

Стоно кандило

9.000,00 рсд~$90,00
Стоно кандило Позлата Софрино Са фитиљем и пловком Пречник чаше 11 центиметара Стопа кандила 9 центиметара Висина кандила 19 центиметара

Стоно кандило

5.500,00 рсд
Стоно кандило Позлата - емајл Софрино Са фитиљем и пловком Пречник чаше 7,5 центиметара Стопа кандила 9 центиметара Висина кандила 15 центиметара

Стоно кандило

3.000,00 рсд
Стоно кандило Материјал: месинг Софрино Са фитиљем и пловком Пречник чаше 8 центиметара Стопа кандила 9 центиметара Висина кандила 14 центиметара

Стоно кандило

14.000,00 рсд
Стоно кандило Материјал: месинг Пречник чаше 8,5 центиметара Димензије: 35 x 15  x 15центиметара

Комплет верских артикла, 4 елемента – у кутији

8.000,00 рсд~$80,00
Комплет верских артикала , 4 елемента -  у кутији Висеће кандило, кадионица, свећњак и кутија за тамјан Метал  - патина никлована

Комплет верских артикла, 4 елемента – у кутији

8.000,00 рсд~$80,00
Комплет верских артикала , 4 елемента -  у кутији Висеће кандило, кадионица, свећњак и кутија за тамјан Метал  - патина

Комплет верских артикла – 4 елемента

6.500,00 рсд~$65,00
Комплет верских артикала - 4 елемента Висеће кандило, кадионица, свећњак и кутија за тамјан Метал  -никловано

Комплет верских артикла – 4 елемента

6.500,00 рсд~$65,00
Комплет верских артикала - 4 елемента Висеће кандило, кадионица, свећњак и кутија за тамјан Метал  - патина