Испорука пошиљке

Испорука у Србији врши се брзом поштом у року од 2 до 5 дана. Испорука се врши радним данима. У дане државних и верских празника у Републици Србији не вршимо испоруку.
О цени, спецификацији поручене робе и цени доставе бићете обавештени емаилом.
Цена доставе у Србији зависи од ценовника курирске службе који се базира на тежини пошиљке и брзини доставе.
Достава је бесплатна* за иснос већи од 8000дин (* Само на територији Републике Србије)

Ван Србије пошиљке се шаљу DHL међународном курирском доставом. Очекивано време доставе DHL-ом је од 5 до 9 радна дана након евидентирања уплате и припреме пошиљке. За прецизне информације препоручујемо да посетите сајт www.dhl.com или контактирате DHL локалну пословницу. Молимо Вас да имате у виду да Ваша локална царина може тражити да платите додатне увозне трошкове. Саветујемо Вам да се о томе консултујете са царинским органима у вашој земљи.

Након отпремљене пошиљке доставићемо Вам код за праћење, а своју пошилку можете пратити путем сајта www.dhl.com
Све пошиљке послате DHL-ом су неповратне. У колико сте приликом давања ваше адресе оставили погрешну адресу, број телефона или емаил, DHL ће два пута покушати да ступи у контакт са Вама. Након тога послати пакет ће бити ускладиштен 30 дана у магацину DHL-а, а потом уништен.
Продавница Епархије нишке не сноси одговорност ни трошкове настале погрешним адресирањем или за достављање нетачних података.

Важна напомена:

За онлине наручену робу, увозне дажбине Вам могу бити наплаћени зато што:
Трошкови царине и пореза у земљи испоруке нису укључени у цену робе коју купујете онлине. Може вам се догодити да вам буде наплаћена царина и порез на купљену робу.
Приликом куповине робе онлине, неки или сви производи подлежу плаћању увозних дажбина, у складу са прописима којима је уређен међународни промет робе.
Kада роба није транспортована у оквиру домаћег саобраћаја (у оквиру ваше земље) или унутар једне царинске уније, као што је Европска унија, у обавези сте да платите све увозне дажбине за које ваш локални царински орган сматра да су одговарајуће.
Пре наручивања робе проверите са царинском службом Ваше земље о висини царинске стопе за наведену робу.

Преузимање пошиљке

Све пошиљке пакујемо у одговарајућу заштићену амбалажу, како би Вам стигле у стању у каквом смо Вам их и послали. Трошак паковања се не наплаћује. Дужност купца је да приликом преузимања наручене робе провери евентуална оштећења и одмах их рекламира доставном раднику који је робу доставио, као и да одбије преузимање испоручене робе на којој су видљива оштећења. Проверу исправности поруџбине врши купац, а накнадне рекламације се не уважавају. У колико одбијете преузимање пошиљке, обавестите нас о томе на телефон +381 (0)18-415-0505 или на емаил