Услови коришћења

Услови коришћења и правила садржана у овом документу се односе на све посетиоце и кориснике сајта prodavnica.eparhijaniska.rs. prodavnica.eparhijaniska.rs сајт је у СПЦ Епархије нишке, са матичним бројем: 17260944, ПИБ: 103004650 и седиштем у ул. Епископска 3, Медијана, Ниш. Kоришћењем сајта, прихватате и слажете се са свим правилима и условима, који с времена на време могу бити измењени и објављени овде без претходног обавештавања. Потребно је да ову страницу посећујете периодично.

Садржај сајта и информације о ауторским правима

Слажете се да нећете репродуковати, дистрибуирати, продавати, препродавати, трговати или експлоатисати у било које комерцијалне сврхе садржај овог сајта. Слажете се да се нећете мењати или пореметити услуге сајта, сигурносни систем сајта или садржај сајта. Молимо постарајте се да, пре него што извршите поручивање, проверите све спецификације и компатибилност производа, посећивањем странице сајта произвођача или контактирањем техничке подршке сајта. Администратори сајта prodavnica.eparhijaniska.rs константно раде на одржавању тачности информација приказаним на сајту. Међутим, сајт не може да гарантује да су сви описи или други садржаји сајта потпуно тачни, комплетни, и без грешака. Имајте у виду да су фотографије постављене у информационе сврхе и да оне могу приказивати одређене додатке производа који нису укључени у стандардни пакет продаје.

Ваш налог

Kоришћењем сајта или одређених делова сајта захтева креирање корисничког налога. Уколико користите овај сајт, Ви сте одговорни за одржавање заштите и приватности Вашег налога и лозинке и приступа Вашем рачунару, и прихватате одговорност за све активности које се врше под Вашим налогом и лозинком. Уколико посумњате у сигурност Вашег налога, молимо да обавестите администраторе сајта што пре могуће. prodavnica.eparhijaniska.rs није одговоран за било коју штету која може да се деси од неауторизованог приступа Вашем налогу.

Политика приватности

Епархија нишка цени Вашу приватност и изузетно пажљиво брине о Вашим подацима, а и Ваша поруџбина је потпуно сигурна! Ни под којим условима нећемо уступити трећем лицу све посредоване информације, што Вам осигурава потпуно сигурно и безбедно пословање и сарадњу са Епархијом нишком.

Заштита приватности података

Подаци који су нам потребни да бисмо успешно обрадили Вашу наруџбину су Ваше име и презиме, адреса, е-маил и телефон. Уз помоћ тих података бићемо у могућности да Вам испоручимо жељену робу, као и да Вас обавестимо о тренутном статусу наруџбине. Ваши лични подаци ће се искључиво користити у сврхе техничке администрације веб-сајта, како би вам дао приступ посебним информацијама или за комуникацију са вама. Епархија нишка податке које поседује неће продати трећим лицима, нити на тржишту. Сви запослени у Епархији нишкој су обавезни да поштују поверљивост ваших података и да их никада и ни на који начин неће злоупотребити. Епархија нишка ваше податке за контакт неће предати трећим лицима, сем уколико се то од нас буде захтевало законом.

Да бисмо побољшали понуду и изгледа наших страница и омогућили Вам једноставније коришћење, сигурнију и удобнију куповину, прикупљамо, анализирамо и обрађујемо податке о производима које наши посетиоци траже и купују, као и о страницама које посећују.

„Колачић“ (Cookie) је текстуални фајл који је смештен на Вашем хард-диску од стране wеб сервера. Колач(ићи) су јединствено додељени Вама, и једино могу бити прочитани од стране wеб сервера у домену који Вам их је послао. Једна од основних сврха колачића-ја је да обезбеди погодности које ће Вам уштедети време. Сагласност и промена услова Kоришћење наших сервиса подразумева сагласност корисника са наведеним условима коришћења. Епархија нишка се обавезује да ће се придржавати свега наведеног, а уколико дође до промене услова, они постају важећи тек након објављивања на овој страни и слања е-маил обавештења свим регистрованим корисницима.

Заштита поверљивих података о трансакцији

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (шифрованој) форми употребом ССЛ протокола и ПKИ система, као тренутно најсавременије криптографске технологије.

Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Банка Интеса ад Београд, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Ограничења одговорности

Сајт и компанија која управља сајтом не може бити одговорна за учешће у било каквој директној, индиректној, инцидентној, специјалној, значајној или казненој штети од коришћења овог сајта или других хиперлинкованих сајтова укључујући, без ограничења, изгубљени профит или приход, трошкове замене, прекид пословања, губитак података или штету која је резултат ослањања на презентоване информације.

Изјава о конверзији у случају друге валуте

Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). За информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије. Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће израђен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Kао резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту.

Повраћај средстава

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, prodavnica.eparhijaniska.rs у власништву Епархије нишке је у обавези да повраћај врши искључиво преко ВИСА, Дина, ЕЦ/МЦ и Маестро метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.

Kонтактирајте нас позивањем броја телефона +381 (0)18-415-0505 или нам пошаљите емаил попуњавањем формулара са подацима Ваше поруџбине на prodavnica.eparhijaniska.rs/reklamacija-proizvoda и продавница Епархије нишке ће Вас контактирати у најкраћем могућем року.

Доступност сајта

prodavnica.eparhijaniska.rs задржава право да прекине, обустави, измени или суспендује, привремено или заувек, било који аспекат сајта, укључујући доступност функција сајта, у било које време без претходног обавештења. Слажете се да prodavnica.eparhijaniska.rs није одговоран Вама или некој трећој страни за било коју модификацију, суспендовање или прекид сајта.

Уколико имате питања у вези са Условима коришћења, молимо да нас контактирате користећи контакт формулар на prodavnica.eparhijaniska.rs/kontakt

Епархија нишка
Изаберите валуту