На овој страници се можете информисати о:

  • Начинима плаћања за купце из Србије.
  • Начинима плаћања за купце ван Србије
  • Детаљима о плаћању платним картицама

Производе на нашој онлине продавници могу купити физичка и правна лица из Републике Србије и иностранства. Приликом куповине преко наше интернет продавнице, на крају куповине добићете на Ваш емејл поруџбеницу са спецификацијом поручене робе и ценом робе.

Начини плаћања за купце из Србије

Плаћање платним картицана:

Путем Dina, Visa, Master Card и Maestro кредитним и дебитним платним картицама.

Поузећем:

Наручене артикле добијате на кућну адресу, а трошкове наруџбине и поштарине плаћате куриру.

Уплата на рачун – директна банковна трансакција:

Након завршене куповине уплатите износ путем опште уплатнице на наш динарски рачун код Ерсте банке. Број рачуна је 340-11009982-36 . Наручене артикле добијате на кућну адресу а трошкове поштарине плаћате куриру у колико није другачије наведено.

Начини плаћања за купце ван Србије


На износ наруџбине за иностранство се додају трошкови доставе и царињења (царинске стопе). Ово важи са све начине плаћања. Зависно од земље испоруке зависи и висина царинске стопе. Цена доставе зависи од земље у коју се шаље и од тежине/величине пошиљке.

Плаћање платним картицана:

Путем Visa, Master Card и Maestro кредитним и дебитним платним картицама.
Овим путем могуће је платити цену наручене робе али не и трошкове доставе и царињења
Трошкове доставе и царињења за иностранство плаћа купац и они ће бити израчунати након евидентирања наруџбине. Након тога ће купац бити контактиран и обавештен о њиховом износу и начину уплате.
Зависно од земље испоруке зависи и висина царинске стопе. Благовремено се информишите о висини царинске стопе за земљу у коју се врши испорука.

Интернет продавница Епархије нишке послује сходно Законима Републике Србије и стога сва плаћања кредитним и дебитним картицама биће обављена у валути Републике Србије (Динар – РСД). Износ трансакција које плаћате биће конвертован у Евро (€) према важећем курсу који примењују светске картичне асоцијације.

Ваша платна картица биће задужена у вашој локалној валути након што се износ у еврима конвертује у вашу локалну валуту користећи курсне листе које примењују светске картичне асоцијације.

Због наведених конверзија могуће је да дође до мале разлике у цени која је наплаћена и која је приказана на нашем сајту.

Уплата на рачун – директна банковна трансакција:

Након евидентирања наруџбине, на цену наруџбине се додаје износ царињења и доставе. Kупац ће убрзо бити обавештен о укупном трошку и детаљима уплате на банковни рачун.
Средства уплаћујете на девизни рачун 340-10008833-72 Ерсте банке.

PayPal Checkout:

Само за купце из иностранства могуће је плаћање путем ПаyПал-а сходно закону Репулике Србије.
Овим путем могуће је платити цену наручене робе али не и трошкове доставе и царињења.
Трошкове доставе и царињења за иностранство плаћа купац и они ће бити израчунати након евидентирања наруџбине. Након тога ће купац бити контактиран и обавештен о њиховом износу и начину уплате.
Зависно од земље испоруке зависи и висина царинске стопе. Благовремено се информишите о висини царинске стопе за земљу у коју се врши испорука.

Детаљи о плаћању платним картицама

Ако изаберете плаћање платним картицама, током процеса наручивања бићете аутоматски преусмерени на сајт Chipcard. Chipcard врши процесуирање картица на интернету. На сајту Chipcard уносите број своје картице и остале потребне податке. Chipcard врши проверу ваше картице и расположивост средстава на рачуну, и ако имате услове за плаћање, резервише средства на вашем текућем рачуну у вредности износа поруџбине. У случају успешне резервације аутоматски вам се прослеђује емаил са свим детаљима ваше наруџбенице и детаљима трансакције. Након завршетка плаћања са сајта Chipcard бићете поново прослеђени на prodavnica.eparhijaniska.rs где се куповина завршава. Подаци са платне картице од вашег рачунара до сајта банке се преносе у заштићеној форми употребом ССЛ протокола, као тренутно најсавременије технологије. Сигурност података приликом плаћања гарантује Банка Интеса Београд и Chipcard. Подаци о платној картици нити у једном тренутку нису доступни продавница.епархијаниска.рс продајном месту. Цео систем је организован у циљу максималне заштите ваших поверљивих података и представаља стандард за плаћање преко интернета широм света.