Uslovi korišćenja

Internet prodajno mesto prodavnica.eparhijaniska.rs je vlasništvo Eparhijskog Upravnog Odbora Pravoslavne Eparhije niške.

Eparhija niška Vam daju mogućnost pristupa svim informacijama objavljenim na sajtu.

Na sajtu, kao i u našoj crkvenoj prodavnici, možete slobodno detaljno pregledati ponudu, kao registrovan ili neregistrovan posetilac, bez obaveze da nešto kupite.

Upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja zabranjena je.

Korišćenje sajta prodavnica.eparhijaniska.rs

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Sadržaj sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.

Zabranjeno je na sajtu objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povreda prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, ili na bilo koji način podstiče na krivično ili protivzakonito delo. Internet sajt Eparhije niške zadržava pravo da ovakav materijal ukloni sa sajta bez prethodnog upozorenja korisnika.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.

Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe.

Zabranjeno je svako korišćenje sajta radi preprodaje robe.

Zabranjeno je postavljanje virusa i svih komjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bio koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

Stranice našeg sajta možete koristiti informativno i za kupovinu sve robe koja je na sajtu  objavljena.

Sajt prodavnica.eparhijaniska.rs je prodajno mesto čije je radno vreme svakodnevno 24 sata. Vanredno, prodajno mesto može biti nedostupno zbog tehničkog održavanja ili nepredviđenih okolnosti izvan kontrole Internet sajta Eparhije niške.

0
Vaša korpa je prazna
Izaberite valutu
RSDSrpski dinar
EUR Euro